Zijn jullie druk, hebben jullie een gezin, beide een fulltime baan? Dit zijn punten die vaak voorbij komen bij bruidsparen die kiezen voor een weddingplanner. Wij kunnen jullie hiermee helpen. Wij houden ervan om een totaal plaatje te creëren voor jullie. Dit gaat om de aankleding, maar ook alle andere leveranciers die hierbij aansluiten. 

Daarom kunnen wij jullie een weddingplanner aanbieden. Zo hebben jullie alles bij één vaste leverancier. De weddingplanner onderhoud alle contacten voor jullie en kan adviseren waar nodig. Deze service bieden wij door één van onze vaste weddingplanner aan jullie te koppelen. Wij verzorgen dan het complete plaatje. Willen jullie volledig ontzorgt worden?

Zijn jullie druk, hebben jullie een gezin, beide een fulltime baan. Dit zijn facetten die vaak voorbij komen bij bruidsparen die kiezen voor een weddingplanner. Wij houden ervan om een totaal plaatje te creëren voor jullie. Dit gaat om de aankleding, maar ook alle andere leveranciers die hierbij aansluiten. 

Daarom kunnen wij jullie ook een weddingplanner aanbieden. Zo hebben jullie alles bij 1 vaste leverancier. De weddingplanner onderhoud alle contacten voor jullie en kan adviseren waar nodig. Deze services bieden wij door een weddingplanner aan jullie te koppelen. Wij verzorgen dan het complete plaatje. Willen jullie volledig ontzorgt worden?

Weddingplanner

Weddingplanner

Styling

Investering

Bekijk snel welke weddingplanner bij jullie past en boek haar!

Investering

Styling

andere diensten