Daar staan jullie aan het begin van jullie avontuur om in het buitenland te trouwen. Gefeliciteerd! Ik kan jullie helpen om hier een mooiste dag van te maken.

- De taal is anders en soms lastig
- Ze hebben andere manieren
- Contacten onderhouden duurt vaak langer dan we in Nederland gewend zijn
- Het papierwerk voor een legaal huwelijk kost extra tijd
Punten waar jullie tegenaan zullen lopen

- geen lange zoektochten naar de juist locatie of leveranciers
- geen taal problemen met de leveranciers
- uitzoeken van de juiste reis mogelijkheden voor jullie en de gasten
- onderhandelingen proberen wij altijd te doen
- met elkaar op locatie bezoek om de mooie plekjes te zien
- budget bewaken
- ceremoniemeester en stylist in één
Spreken deze punten jullie aan? Dan kan ik zeker meer voor jullie betekenen.

Ik schrijf dit vanuit de Ik vorm. In Nederland bieden wij namelijk collega weddingplanners aan, maar voor het buitenland doe ik dit nog helemaal zelf. Dit is een passie. 10 jaar geleden richte ik Be Loved (heden alleen nog onder de naam Perplexz) op. Hier heb ik al vele buitenland huwelijken mogen verzorgen in: Sicilië, Mallorca, Portugal, Ibiza en Italië. Voor deze klanten huurde wij villa's af voor de bruiloft, hadden we diners boven op een dakterras, werd er in kerkjes getrouwd. Alles draaide om dat ene belangrijke onderdeel: LIEFDE


De investering om mij in te huren als jullie weddingplanner is volledig afhankelijk van jullie wensen en de daarbij behorende uren. Ons uurtarief is €75 euro per uur en wij regelen een buitenland bruiloft vanaf een minimale afname van 40 uur. 


Zijn jullie druk, hebben jullie een gezin, beide een fulltime baan. Dit zijn facetten die vaak voorbij komen bij bruidsparen die kiezen voor een weddingplanner. Wij houden ervan om een totaal plaatje te creëren voor jullie. Dit gaat om de aankleding, maar ook alle andere leveranciers die hierbij aansluiten. 

Daarom kunnen wij jullie ook een weddingplanner aanbieden. Zo hebben jullie alles bij 1 vaste leverancier. De weddingplanner onderhoud alle contacten voor jullie en kan adviseren waar nodig. Deze services bieden wij door een weddingplanner aan jullie te koppelen. Wij verzorgen dan het complete plaatje. Willen jullie volledig ontzorgt worden?

Weddingplanner

Trouwen in het buitenland

Ik zou het super vinden om jullie weddingplanner te zijn naar jullie mooiste buitenland avontuur! 

Investering

Neem contact op met Bianca

Investering

Styling

andere diensten