Romantisch, stijlvol, modern en luxueus. Zo wordt onze styling omschreven. Daar staan wij voor, maar wij kunnen leveren wat bij jullie aansluit. Voor ieder bruidspaar maken wij het mooiste wat bij de bruiloft past. Dit zijn de juiste kleuren, de mooiste materialen, het drukwerk en het bloemwerk. Samen met gerenommeerde collega leveranciers maken wij dit compleet voor jullie.

Bekijk ons portfolio met totale huwelijken. Zijn jullie nieuwsgierig hoe jullie moodboard eruit komt te zien? 

Romantisch, stijlvol, modern en uniek. Zo wordt onze styling omschreven. Daar staan wij voor, maar wij kunnen leveren wat bij jullie aansluit. Voor ieder bruidspaar willen wij het mooiste maken wat bij hen past. Dit zijn de kleuren, de materialen, het drukwerk, het bloemwerk. Samen met geweldige collega leveranciers maken wij dit compleet voor jullie.

Bekijk hieronder meer sfeerbeelden en anders in ons portfolio complete huwelijken. Zijn jullie nieuwsgierig wat wij voor jullie kunnen ontwerpen? 

Styling

Vraag snel na of jullie datum nog beschikbaar is!

Weddingplanner

Investering

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wij vinden persoonlijk contact met onze bruidsparen heel belangrijk. Nadat wij met elkaar in gesprek zijn komen, plannen wij een vrijblijvende kennismaking. Hierin leren wij elkaar kennen, vertellen we meer over ons bedrijf en willen wij alles weten van jullie dag, Hierna volgt een offerte op maat en een moodboard. Na deze offerte kunnen jullie bepalen of wij jullie dag mogen stylen.